Sivut

8.2.2012

No heei!

En kyllä varmaa keksi tähän paljo mittää kirjotettavaa tänään, mutta ainakin mulla on sit kuvia ;)

Tänään oli koulussa joku metsätietovisa ja arvatkaa osasinko =D Jaja aamusta mentiin VPK.lle ja siellä oli paloharjotuksia Nou Hätä-kisaan liittyen. Sammutettiin palavia kattiloita kannella ja liinalla ja sitte jotain mustaa juttua sammutettiin nestesammuttimella. Piti pukee sellane tyylikäs oranssi takki ja lasit päähä.

Äiti sai onneks vaihettua mun hammaslääkärin ystävänpäivältä maaliskuun ekalle päivälle, joten pääsen siis kuvaamaan koulussa niitä rasteja. Ja kukaanhan ei tiedä mistä rasteista mä puhun, nii selitän.
Eli meillä koulussa on ystävänpäivänä (tälläkertaa kaheksan) rastia, joihin arvotaan ryhmät ja yks ryhmä on koko aamun (9-11) samalla rastilla. On mm. leivontaa, jääkiekkoo, pallopelejä, askartelua yms. Nii minä ja Oona saatiin kuviksen opelta lupa mennä kuvaamaan näitä rasteja ja ruokavälitunnin aikana kasataan PowerPoint esitys niistä kuvista ja näytetään koko koululle =)
Ruan jälkeen sitten jaetaan tytöille pinkit ja pojille sinisit laput, joissa on numerot ja sitte pittää löytää pari. Viimevuonna onnisti, mutta kahtoo onnistuuko nyte, ko on meidän koulussa aika paljon porukkaa. On tosi huvittavaa kahtoo ko kaikki seilaa etestakas käytäviä ja yrittää ehtiä paria =D

Kottiin ko tulin, niin kävin päästää Moskun irti ja raahasin kissan, iteni ja kameran pihalle. Hieman kylmä, joo. Kissa ei sitten rappusilta uskaltunu liikkuu ko auton alle. Moskun kanssa kyllä juostiin taas pihaa pitkin ja poikin =D














2 kommenttia: